Turkije

Turkije Paulusreis in april 2008  

Een reisverslag van Istanbul tot aan het eiland Patmos. Met een bezoek aan de levendige wereldstad Instanbul beginnen we deze Paulusreis. Men proeft de eeuwenoude cultuur door een bezoek te brengen aan de Aya Sofia, de Blauwe Moskee en de Chora kerk met zijn prachtige moza&iumi;eken De indrukwekkende ondergrondse watersystemen die zich onder de stad bevinden. Het Topkapi paleis van de sultan en de stad vanaf het water bezichtigen is een prachtige dag vulling.

Via Troas reisden we naar de oude Bijbelse stad Pergamum. Spectaculair is de Akropolis die als een adelaarsnest tegen een berg ligt. Het Asklepeion is het belangrijkste medische centrum uit de Oudheid. We zagen ’s werelds bekendste natuurwonderen van Pamukkale. Een massief van kalksteenterrassen waar water uit de hete bron over stroomt is een belefenis. Wandelden langs bloemenweide en ru&iumi;nes, bezochten tempels en kerken. Een bezoek aan Efese waar zich één van de zeven klassieke wereldwonderen bevindt

Patmos is het eiland waar apostel Johannes de Openbaringen ontving. We bezochten de grot van de Apocalyps waar Johannes het Bijbelboek Openbaringen schreef en het beroemde Johannietenklooster.

Deze DVD film heeft een speelduur van 1 uur en 25 minuten

Contact & Reserveringen
Voliérevogels (DVD)

Natuurfilms met Christelijke achtergrond (DVD)

Jan Chris en
Ria van Dam


Klik hier voor email contact

Informatie
Natuurfilms (DVD)

Australische films (DVD)

Copyright© 1980 - 2023 Vodamfilm®
Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.