Noorwegen

Noorwegen  

Het verfilmde reisverslag omvat een verhaal wat is opgenomen in het zuiden van Noorwegen. We zullen tochten maken langs de fjorden en stoppen bij vele bezienswaardigheden. We reisden met de PCOB/NCRV. Ik filmde dan ook o.a. de natuur vanuit een hoge plaats in de bus. Het verrassende is dat de kijker het gevoel krijgt de reis zelf te beleven.

Van Kristiansand via de zuidwestkust. Via diverse tunnels, bruggen en ferries reden we langs de fjordenkust naar Bergen waar we o.a. een kennismaking stadstoer ondernamen. We reisden door langs de uitlopers van de Hardangerfjord en de interactieve Hardangervidda. Doorkruiste de gelijknamige hoogvlakte, de grootste in zijn soort van Europa. We reisden door gebergte naar de Laerdaltunnel met zo een 24,5 km lengte. De Staefkerken zijn karakteristiek en uniek. Via het Sognefjord  reisden we naar Flam en het Myrdal. Dit alles wordt alom geroemd vanwege de mooie landschappen.

De Noorse Hoofdstad Oslo is een bezienswaardigheid met zijn indrukwekkende gebouwen, Gemeentehuis en het wereldberoemde Beeldenpark

We zien vele mooie natuur en lieflijke vergezichten. Rijden over en door de bezienswaardige bergpassen. Gedurende een twaalfdaagse reis heb ik geprobeerd de natuur en beleving zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Deze DVD film heeft een speelduur van 1 uur en 40 minuten.

Contact & Reserveringen
Voliérevogels (DVD)

Natuurfilms met Christelijke achtergrond (DVD)

Jan Chris en
Ria van Dam


Klik hier voor email contact

Informatie
Natuurfilms (DVD)

Australische films (DVD)

Copyright© 1980 - 2023 Vodamfilm®
Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.