De Balij

Stappen in de Balij

Het Balij bos met het Bieslandsebos een natuurgebied wat aaneengeschakeld ligt tussen Zoetermeer en Delft. Een groene oase waar je naar hartenlust in kan vertoeven. Er zijn wandelroutes en laarzenpadroutes uitgezet.

Velen maken gebruik van dit prachtige bosgebied o.a. wandelaars, hardlopers, trimmers, mountainbikers, rondje bos op de racefiets, recreanten, honden en paarden fanaten, ballonvaarders en natuurliefhebbers zoals wij.

We zien vele vogelsoorten, zoals de rietzanger, blauwborst, rietgorzen en ganzen. Tussen rietkragen sluipend zien we de broedende lepelaars, tafeleend, brilduiker, slobeend en spechten. In de vroege ochtend en late avond zien we de vos met haar jongen.

Je raakt in extase van de vele bloemen en insecten. De koekoek die stiekem haar ei in het nestje van de karekiet legt. Er moest dan ook intensieve improvisatie aan te pas komen om dit te filmen.

We horen en zien trompet, blokfluit, en tromgeroffel. Menno ontdekt op zijn eigen manier de natuur en spreken we met de boswachter. En dan voor een onderhoudsbeurt één machine die bomen kapt ritst en op maat zaagt.

Waag de stap eens en geniet met ons mee via deze film.

Kortom een allerhande natuurfilm van vogels, eenden, dieren en vele sportieve activiteiten.

Deze DVD–film heeft een duur van 65 minuten.

Contact & Reserveringen
Voliérevogels (DVD)

Natuurfilms met Christelijke achtergrond (DVD)

Jan Chris en
Ria van Dam


Klik hier voor email contact

Informatie
Natuurfilms (DVD)

Australische films (DVD)

Copyright© 1980 - 2024 Vodamfilm®
Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.