Schitterend New South Wales

We reizen langs de oostkust van Brisbane naar het einddoel Sydney. Dit staat beter bekend onder de naam Goldcoast. Ook wel de goudkust van Australië.

Wij willen de reiservaringen, met onze kinderen, graag met u delen. De leuze is, "Stap in en reis met ons mee".

We beginnen net boven Brisbane op Fraser eiland. Dit is het grootste zand eiland ter wereld. We beleven een spannende 2daagse tocht in een speciale tourbus met gids Warren aan het stuur. Elke dag genieten 1000 toeristen er van het zand en het heldere water, wij beklimmen de rotsen en ervaren prachtige vergezichten.

Vervolgens logeren we een paar dagen in Lismore en bivakkeren een week in een vakantiehuisje in Wooli. Daar komen dan de langverwachte zwarte raaf kaketoes ruimschoots in beeld en genieten we van de bijzonder mooie natuur en vergezichten over de Pacific Ocean

We bezoeken twee adressen van vogelliefhebbers. Allen hebben de meest bijzonder en kleurige vogels achter het gaas. Erbuiten vliegen de Lorries, Konings parkieten, Naaktoog kaketoes en vele andere Australische vogels.

We reizen door naar Litle Hartley in de Blue Mountains. De eikels waren rijp en de zwarte raafkaketoes komen daar in grote getale op af.

Een scala aan vogels en bijzonder mooie natuur zien we aan ons oog voorbij trekken, maar ook, spinnen, mieren, slangen en veel ander gedierte.

De film bestaat uit twee delen van elk een uur.

Contact & Reserveringen
Voliérevogels (DVD)

Natuurfilms met Christelijke achtergrond (DVD)

Jan Chris en
Ria van Dam


Klik hier voor email contact

Informatie
Natuurfilms (DVD)

Australische films (DVD)

Copyright© 1980 - 2023 Vodamfilm®
Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.