Parels van Queensland

Deze film laat u mooie gebieden van de Australische oostkust zien. We nemen u mee op onze reis die gaat van Daintree naar Brisbane. Wat mag u verwachten:

Tijdens een vaarroute langs de mangrovebossen krijgen we krokodillen in het vizier. Vervolgens beklimmen we de toren in het Daintree Discovery center. We nemen op verschillende hoogte een kijkje in het bladerdak van het tropisch regenwoud. In een gondel van de skyrail bekijken we kaketoes van bovenaf, in boomkruinen. De weg terug leggen we af met een historische trein waarin we via een spannende bocht een waterval en veel natuurschoon bekijken. Met de Seastar kiezen we het ruime sop, daar waar zeevogels ons opwachten en we snorkelen op de riffen van de Koraalzee. Dit om het fascinerende onderwaterleven te bekijken. Op Magnetic Island genieten we van de bijzondere uitzichten. We zijn getuige van een bijzonder natuurverschijnsel en zien vogels, rots kangoeroes en koala beertjes.

Slapen doen we een nacht in een boomhut en bekijken het vogelbekdier, de kookaburra, geelkuifkaketoes, ijsvogels en vele andere vogels. In Barmoya krijgen we een kijkje achter de schermen op een veeteeltbedrijf en genieten we van de zonsverduistering. In Brisbane verkennen we de South Bank en zien we wat de storm, die de avond daarvoor woedde, aangericht heeft. Het Nationaal Lammingtonpark behoeft voor de liefhebbers nauwelijks toelichting. We bezoeken zowel Binna Burra als O Reily′s en raken betoverd door de schoonheid van de natuur, de bekoorlijke watervallen en de vogels. En last but not least, we ontmoeten verschillende vogelkwekers namelijk: Ceciel en Mieke Fort, Bob Anderson en zijn vriend en Peter Odekerken

Met deze twee uur durende film kunt u genieten van de prachtige natuur, vogels en zoogdieren van oost Australië, maar ook een verslag van de activiteiten die we ondernomen hebben én de unieke verhalen van enkele vogelliefhebbers van Down Under!

Contact & Reserveringen
Voliérevogels (DVD)

Natuurfilms met Christelijke achtergrond (DVD)

Jan Chris en
Ria van Dam


Klik hier voor email contact

Informatie
Natuurfilms (DVD)

Australische films (DVD)

Copyright© 1980 - 2024 Vodamfilm®
Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.